BELCHICKEN HOBOKEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Hoboken. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 10:05 Top!!!
18 jun 2024 om 19:45 Echt lekker en snell , dankuwell
17 jun 2024 om 0:48 Alles was heel lekker. Snelle levering ook. De wings, tenders, burgers, frietjes het is allemaal top! :-)
15 jun 2024 om 21:56 over het algemeen toch goed
5 jun 2024 om 21:55 Leveringstijd was heel snel, bestelling was tip top in orde, eten was nog heel warm dat was super!!! En nogmaals bedankt van jullie traktatie was heel ook heel lekker!
3 jun 2024 om 23:02 Altijd snel en lekker
29 mei 2024 om 16:40 İk heb 2 menü besteld de 1tje was correct en de andere fried max daar hadden we 2 frietjes te kort. Volgende keer niet vergeten aub.
25 mei 2024 om 22:35 Lekker, absoluut niet vettig een aanrader.
19 mei 2024 om 9:59 Heel rap en good food !
10 mei 2024 om 19:40 Vallah jullie zijn sneller dan lichtsnelheid hep böyle kalinnnnn !!!!!
5 mei 2024 om 20:24 Topservice! Altijd zeer tevreden van hen of ik nu laat bezorgen of ter plaatse ben , altijd tevreden! Ik vraag steeds om geen saus in broodje van de kleine te doen en ze hebben ons hierin nog nooit teleurgesteld ik ben trouwe fan!
18 apr 2024 om 15:14 De eerste levering was 20 minuten later dan de bevestigde tijd. De friet, kwam na een telefoontje, nog eens 15 minuten later. Prijs/kwaliteit van de salade is teleurstellend. De kip was allesbehalve krokant